jueves, 11 de julio de 2013

On 9:38:00 by MARÍA SERRALBA in , ,

,___,
[O.o]
/)__)
--”–”-- Efectivamente, tras este "bando digital" que han ofrecido mis amigos de Banyeres Digital a dicha localidad, ya no hay excusa posible para eludir la cita, ni siquiera debido al resfriado que arrastro desde hace una semana, así que voy a quitármelo de encima cuanto antes y ponerme manos a la obra y preparar mi equipaje.

*******

Transcripción tal cual figura en la web de Banyeres Digital.

María Serralba i Jorge Molist

signaran llibres en la Fira de La Malena


Els escriptors María Serralba i Jorge Molist intercanviaran impressions amb els lectors i signaran exemplars dels seus darrers èxits editorials aquest cap de setmana a Banyeres de Mariola, coincidint amb la celebració de la tradicional Fira de Sta. Maria Magdalena. L’acte es troba organitzat per la Llibreria papereria Baldomero i la signatura dels llibres es realitzarà a les dependències de la Fundació Valor, al carrer La Creu.
Jorge Molist promocionarà la seua darrera novel·la “Tiempo de cenizas” el dissabte 13 de juliol de 18 a 21 hores, mentre que l’escriptora alacantina María Serralba signarà els exemplars de “A la sombra de tu piel” el diumenge amb el mateix horari de vesprada.

L’alacantina Maria Serralba s'inicia com a escriptora en la poesia i és autora de diversos relats, tant de literatura fantàstica i infantil, com de poesia. Ha estat precisament amb la seua recent novel·la “A la sombra de tu piel”, de tall psicològic, amb la que ha obtingut el reconeixement del públic i un sensacional acolliment. Així mateix, és col·laboradora de distintes ONGs i fundadora del Projecte Maria amb el que pretén recaptar fons per al finançament i potenciació, tant de la cultura com de causes solidàries arreu el món.